Mona to the rescue, men var är Reinfeldt?

Klart att Mona och sossarna kommer att riva upp FRA-lagen om de kommer till makten i nästa val. Det har hon lovat i en intervju med Rapport.

Vad kan man säga? Tja, jag bara väntade på att just det utspelet skulle komma. Som alliansen har lagt upp den, var väl en smash från socialdemokratiskt håll bara att vänta. Billiga pluspoäng för vänstersidan pga alliansens dumhet. Trots att sossarna var först ut med en lag för godtycklig övervakning (det kallas inte ”Bodström-samhället” för intet) av medborgarna framstår nu Mona Sahlin för de mindre kritiskt tänkande väljarna som en räddare som ska frälsa oss från FRA-eländet.

Reinfeldt och hans gäng ger verkligen bort segern i nästa val – om t o m Mona Sahlin kan leda vänstersidan till valseger är det verkligen illa ställt med den borgerliga sidan. Hennes enda kvalifikationer för att få efterträda Persson var att hon är kvinna, socialdemokrat och villig att ta rodret, alla andra kandidater tackade ju nej.

Säg mig, Reinfeldt, vad var det som gick fel? Hur kunde ni köra så totalt i diket, att ni trots galopperande högkonjunktur och rekordlåg arbetslöshet håller på att förlora det kommande valet till ett osynkat vänsterblock under ledning av Mona Sahlin? Fredrik, du fortsätter att leka ”osynlige mannen”, och håller en ”låg profil” nu när du och dina hantlangare har börjat spika igen den svenska demokratins kista – vilket ni gör inifrån, så aliansen åker med av bara farten.

Varför?

Sätt igång och jobba för att rädda det här landet. Riv upp FRA-lagen, byt ut tomhylsan mot en försvarsminister som har verkliga meriter på området (inga fler ja-sägare och nickedockor, OK?) och som är kompetent att axla den rollen. Sluta köra demokratin och försvaret i botten, det slår tillbaka mot hela landet.

Nej, Fredrik, jag ska sluta gå som katten runt het gröt. Du har skapat en regering bestående av skojare och nollor. Vi har en arbetsmarknadsminister med inte mindre än två bluffexamina i bagaget, samt en hel rad andra ministrar som fick avgå innan de ens hann börja, pga olika skelett i garderoben. Vi har en försvarsminister som inte vet ett smack om vad försvaret bör ha för roll (han tycks ju tro att det är svenska folket som är fienden, medan alla yttre hot avfärdas), och som gjort sig känd som vapenvägrare. Du och den övriga regeringen har bränt folkets förtroende.

I nästa mandatperiod kommer vi troligtvis att få se Sverigedemokraterna som vågmästare, eftersom folk kommer att proteströsta som aldrig förr. Allt detta har vi dig, Fredrik Reinfeldt, att tacka för.

Du har misslyckats.

Relaterat: DN

Annonser

2 responses to “Mona to the rescue, men var är Reinfeldt?

  1. Underbart inlägg. På pricken hur jag känner. De GER bort segern till sossarna, och numera tävlar de två blocken i vem som kan sköta Sverige sämst. Innan valet var Reinfeldt en frisk fläkt, sen dess har man inte sett någonting av honom.

    Valet 2010 blir som Alien Vs Predator ”No mather who wins – we lose”

  2. Tobias Lindgren

    Det är väl inte så farligt att folk röstar på sd. Eller?