Littorin är ju verkligen ärligheten själv

Nu har Littorin blivit arg för att någon anklagat honom för att vara ohederlig, tydligen i samband med någon form av kreativ bokföring. Och det slutade med att han rusade ut ur riksdagen.

Obegripligt. Littorin är ju ärligheten själv.

Hur kan man få för sig att ifrågasätta Littorin? Han har ju både en kandidatexamen i nationalekonomi, och en MBA från ett välrenommerat amerikanskt universitet. Eller vänta lite, det hade han ju inte.

Men likväl gjorde hans CV gällande att så var fallet.

Hur som helst, jag tycker att det är bra att han valde att springa ut ur riksdagen. Ännu bättre hade det varit om han fortsatt springa och inte kommit tillbaka. Jag tror att det här landet kan hitta en bättre arbetsmarknadsminister. Det har inte med politik att göra (jag röstar ju själv borgerligt), utan med personligt förtroende. Jag kommer aldrig att glömma Littorins kreativa CV, som gav sken av att han har meriter som inte existerar. Det passar sig inte om man är arbetsmarknadsminister. Det är respektlöst mot de som tagit sig igenom sina högskoleutbildningar, och avlagt examen.

Annonser

4 responses to “Littorin är ju verkligen ärligheten själv

 1. När han verkligen hade anledning att springa ut, vid klubbandet av FRA-lagarna så gjorde han inte det.

  Han är slav under sin egen karriärlystnad.

 2. Ragnvald Nilsson

  Mcket skamligt det där med examen. Beträffande ilskan är det lätt att förstå att han blir arg. Han inser ju att han gjort fel. Det kan inte vara roligt att stå i talrstolen med skammens rodnad på kinderna.

 3. Mycket klädsamt med en borgerlig väljare/politiker som faktiskt förmår se bjälken i det egna ögat.
  Respekt!

 4. Förloppet i Riksdagen där Littorin rusade ut beskrivs mer ingående i denna artikel

  http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=littorin_vill_inte_vara_med_och_leka_langre.html